Kritik af iPhone5

Posted on 1. januar 2013 · Posted in Ikke kategoriseret

Den nye iPhone 5 er landet og det er derfor på tide at kigge på de rigtigt mange første indtryk, og herefter på de fejl der siges om iPhone.

For det første burde man tænke på at en mobil telefon i dag er meget avanceret stykke forbrugerprodukt, derfor er det umuligt at lave en mobil helt uden fejltagelser.
Men i det tilfælde det omhandler Apple kommer alt i lyset, pga. de enorme salgstal. Den første weekend Apple iPhone 5 blev solgt i butikkerne i USA solgtes der omkring 5 mil. mobiltelefoner. I mellemtiden er der kommet kritik frem, og det er det kritik vi vil belyse her her.

2 specifikke ting er blevet nævnt der har fået særlig meget opmærksomhed.  Den første er malingen som der skaller af iPhone 5, og derfor falder af. Nr. 2 har været kort featuren i det nye iOS 6, der rent ud sagt er ubrugelig.

Malingen

Mange brugere har endda sagt om at malingen var dårligt allerede ved modtagelsen af mobilen, hvilket er noget som Apple tog fat i lige med det samme. Forventninger og krav til foxcon, der laver iPhone, er blevet skærpet, hvilket nu har ført til strammet op i arbejdsprocessor, pga. de store forventninger til de arbejdende hos Foxconn.
Den elendige maling er der ved at blive styr på, og mon ikke maps appen også enten bliver skrottet, eller gjort meget bedre.

Nyt simkort

Med iPhone 5 er også kommet en ny slags simkort til mobiler. Dette vil gøre at når du bestiller et bedre mobil abonnement, skal skal du sikrer dig at bestille den rigtige størrelse simkort til mobiler. Den nye slags simkort til mobiler bliver kaldt nano-simkortet. Problemet mobil simkortet er at det er ca. 15 % tyndere end andre typer simkort til mobiler. Dette har betydet at mange udbydere af mobil abonnementer har kritiseret Apple, da mobil simkortet skal bestilles præcist til Apple iPhone 5.

Batteriet

Mobilproducenterne skal selvfølgelig optimere tiden mobilen holder batteri, størrelse og ydeevne på nye mobiltelefoner, det er dog ikke særlig genialt at simkort til mobiler bliver telefon specifikke. Et mobil abonnement burde kunne bestilles således det simkort til mobiler man får dur til alle nye mobiler. Det er vigtigt at mobiltelefon producenter følger samme standarder i særdelshed for simkort til mobiler og for 3G/4G frekvenser.
Det er særdeles spændene at følge salgs talene af Apple iPhone 5. Mobilproducenten Samsung er blevet Apples største smart mobil markedet og har i særdeleshed fået omtale i medierne. Mobilproducenten Samsung forhandler også rigtig mange mobiltelefoner hvilket har noget at gøre med at de modsat Apple ikke binder deres kunder med deres styresystem. Med en mobiltelefon fra Mobilproducenten Samsung folk ikke anvende nogle bestemte apps til filoverførsel og du kan nemt bruge de apps du ønsker. Her er Apple iPhone 5 langt mere begrænset.

Apple iPhone 5 bliver også solgt rigtig meget på det lækre design og brand/image, hvor andre mobiler bliver solgt på features. Det er særdeles spændene at se om den gigantiske Apple iPhone 5 fanskare bibeholder interessen for Apple og de fremtidige design.