BCAA – Hvad er BCAA og er det pengene værd?

Posted on 12. september 2013 · Posted in Ikke kategoriseret

BCAA  er en blanding af 3 forskellige aminosyrer L-Leuicne, L-Isoleucine og L-Valin.  Disse 3 aminosyrer er de vigtigste aminosyrer der findes når vi snakker muskelopbygning og muskelvedligeholdelse. De er i de senere år blevet mere og mere populære at indtage i form af kapsler eller pulver ved siden af proteinpulver og andre aminosyrer da flere og flere har fundet ud af hvor gode de er til at hjælpe med muskelopbygning. BCAA hjælper med at opbygge mere muskelmasse samt hjælper musklerne med at restituere hurtigere og bedre så du vil opleve at du er mere klar til den næste træning.

Hvornår bør BCAA indtages?

BCAA bør indtages hver eneste dag. Også de dage du ikke træner. Det er faktisk særligt vigtigt at indtage BCAA på off dage hvor du ikke træner da det lige præcis er der hvor kroppen restituere og genopbygger sig selv. På træningsdage bør du indtage mellem 2 og 5 gram BCAA inden, under eller efter træning. Billigt BCAA er en utrolig effektiv måde at få mere muskelmasse og det er er en smagssag om du har lyst til at indtage BCAA i pilleform eller i pulverform.

Er BCAA dyrt?

Du kan købe billigt BCAA på nettet, og selvom det er billigt BCAA kan det sagtens være en god kvalitet. Det afhænger meget af hvordan forholdene af de 3 aminosyrer er mellem hinanden og om det er fyldt med tilsætningsstoffer og andre ting som gør at det er blevet fortyndet og deraf en lavere kvalitet.

Kilde: http://bodybuilderbloggen.yolasite.com/