Hvad køber folk på nettet?

Posted on 18. maj 2013 · Posted in Ikke kategoriseret

Hvad køber folk på nettet?

Har du nogensinde undret dig over, hvad folk egentlig køber på nettet? Er det kun tøj, eller er der også mere der bliver langet over den virtuelle disk? Svaret er ja, men hvad? Det vil der blive sat lys på i denne her artikel, hvor vi kigger lidt nærmere efter hvad det egentlig er så mange folk bruger deres penge på over nettet. Som du nok ved, så er det ikke små summer der bliver spenderet over nettet, og det er en industri der er i kraftig vækst. Mange spår de fleste fysiske butikker ”neden om og hjem”, da alt ligeså stille begynder at blive digitaliseret. Betyder det så, at man om 10 år ikke vil kunne komme i en fysisk butik? Nok ikke, men mange af de mindre butikker der allerede har det svært nu, bør nok overveje at flytte biksen over på nettet. Her er der blandt andet færre udgifter, og det kan være nemmere at holde styr på tingene.

Tilbage til spørgsmålet!

Vi kom ud på et sidespring, men det intet når det er spændende ting der bliver snakket om. Vi skulle finde ud af, hvad folk købte på nettet, og her følger en liste med noget af det der i stor stil bliver bestilt hjem fra nettet:

  • Tøj: Det er ikke nogen hemmelighed, at det der nok bliver købt mest af på nettet er tøj. Dette ses også ved de mange forskellige tøj hjemmesider, som alle vil have en bid af de markedsandele der er. En af de største herunder er SmartGuy.dk, som netop har planlagt at flytte lageret til Polen.
  • Musik: Denne her er lidt anderledes, eftersom man kan købe musik digitalt uden at komme til at stå med en CD i hånden. Du kan derimod købe musikken, som så derefter gemmer sig nede i din iPhone eksempelvis. Dette bliver også i stor stil købt, men der er ikke nogen tvivl om, at denne branche har det svært med de mange måder at piratkopiere på.
  • Hardware: Der bliver, i stor stil, solgt hardware på nettet. Det kunne eksempelvis være micro SD kort til nogle af dine enheder. Det er billigt og utroligt nemt lige at bestille sådan et hjem, så man ikke skal bruge tid på det i en fysisk butik.

Så, lige meget om det er et micro SD kort du skal have købt, eller om det er tøj, så har nettet det til dig. Smut en tur ind på Google, og prøv og søg på det du leder efter, så skal du nok finde det. God jagt!